Helposti omaan kotiin

1. Löydät oman kotisi ovina.fi -sivustolta

Tutustu kohteisiimme kotisivuillamme. Voit kartan avulla valita sinua kiinnostavat sijainnit ja tarkastella niitä asuntoja, jotka täyttävät sinun kriteerisi. Voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä tarkemmin kohteistamme. 

2. Varaat ajan asuntonäyttöön

Et tarvitse välitysyritystä sinun ja myyjän välille, vaan voit hoitaa asuntoon tutustumisen omaan tahtiisi ja saada silti asiantuntevaa palvelua. Löydettyäsi asunnon, johon haluat tutustua tarkemmin, jätä yhteystietosi ja varaa aika omatoiminäytölle. Laitamme sinulle sähköpostilla tiedon, mistä asunnon avain on noudettavissa varaamallesi ajankohdalle. 

3. Noudat avaimen ja tutustut rauhassa asuntoon

Omatoiminäyttö on juuri sinua varten, joka haluat tutustua asuntoon omalla ajallasi kiireettömästi, ilman mukaasi tulevaa asuntoesittelijää. Asunnossa olevista esitteistä ja kotisivuilta löydät kaikki tarvittavat tiedot asunnosta. Tarvittaessa voit olla milloin tahansa meihin yhteydessä ja kysyä lisätietoja ja tarkennuksia. Saat kaiken tarvitsemasi tuen, mutta juuri silloin, kun se sinulle sopii. Tällä tavalla haluamme taata sinulle rauhan tutustua asuntoon kiireettömästi omalla ajallasi, ilman painostavaa tunnelmaa. 

Halutessasi saat myös asuntoesittelijän mukaasi näytölle. Asuntonäytön jälkeen palautat avaimen ja voit rauhassa tehdä päätöksesi tarjouksen jättämisestä. 

4. Pidät asunnosta ja jätät tarjouksen

Voit jättää ostotarjouksen asunnosta kotisivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä näytön jälkeen ja voimme yhdessä sopia jatkosta. Useinkaan päätös ei synny hetkessä ja voit tutustua asuntoon tarvittaessa myös uudelleen. 

5. Sähköinen lainaneuvottelu ja kaupankäynti

Kun tarjous on hyväksytty ja kaupanteosta sovitaan, me Ovinalla hoidamme kaupankäynnin asiakirjat valmiiksi ja avustamme lainaneuvotteluissa pankkisi kanssa. Kun pankin kanssa on neuvoteltu ja laina-asiat on hoidettu, kaupankäynti tehdään helposti ja vaivattomasti pankin sähköisten järjestelmien kautta. 

6. Muutat uuteen kotiisi

Saat avaimet kaupanteon jälkeen ja asettuminen uuteen kotiin voi alkaa. Jotta asuminen uudessa kodissasi alkaisi mutkattomasti, olemme koonneet muutamia asioita Asujan oppaaseen. Voit edelleen olla myös meihin yhteydessä, jos jokin asia uudessa kodissasi mietityttää.  

Kun on aika luopua tästä asunnosta, ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään uuden, tarpeisiisi sopivaan kodin. Samalla pääset aiemmin ostamastasi asunnosta eroon yhtä helposti, kuin sen ostitkin. 

Vertaile