Omakotitalot Pysäkkivuori

Sienikorintie 45, Jyväskylä

ID 3793

Hinta

289,000€

Koko

100.5 m2

Vuosi

2024

TÄSSÄ KOHTEESSA ENÄÄ ASUNTO A VAPAANA

Tämä tutustumisen arvoinen kahden kytketyn omakotitalon kokonaisuus rakennetaan aurinkoiselle tontille päättyvän tien päähän. Viihtyisä Pysäkkivuoren asuinalue sijaitsee luonnon keskellä, lähellä Seppälän alueen palveluja. Taloissa on neljä makuuhuonetta, valoisa olohuonekeittiö, terassi, erillinen vessa, kodinhoitohuone, kylpyhuone wc-istuimella sekä sauna.

Huoneistojen neliöt on suunniteltu tehokkaasti ja käytännöllisesti parhaan asumismukavuuden saavuttamiseksi. Asuntokokonaisuuden sijoittelu tontille kaarevaan muotoon tarjoaa molempien huoneistojen takaterasseille oman yksityisyyden. Lisäksi autokatokset erottavat huoneistot toisistaan ja asut omassa rauhassa. Suurelle katetulle terassille on käynti sekä valoisasta olohuoneesta, että kodinhoitohuoneesta.

Terassilta avautuu näkymä suurten puiden reunustamalle, suojaisalle pihalle. Taloilla on omat kahden auton autokatokset sekä lämpimät varastot, joten katettua varastotilaa on runsaasti myös esimerkiksi polkupyörien säilytykseen. Huoneistojen lämmitysmuotona on energiaystävällinen maalämpö miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Linkki etuoveen: https://www.etuovi.com/kohde/v29866?haku=M2012607650

Ota yhteyttä ja sovi esittely. Karoliina Piironen, LKV, LVV, DI 044-0438 604 / karoliina@ovina.fi

Perustiedot

 • Asunnon ID 3793
 • Hinta 289,000€
 • Asunnon Tyyppi Omakotitalo
 • Huoneet 5
 • Rakennusvuosi 2024
 • Koko 100.5 m2

Lainalaskuri

Lainan määrä:

Korko:

Laina-aika:

20 v

Ota yhteyttä tai jätä tarjous

  ID

  Otsikko

  Osoite

  Hinta, koko, vuosi

  Nimi

  Sähköposti

  Aihe

  Viesti